Monday, January 9, 2012

aDa oRaNG TaNYa...aKu TaKTau eXPLaiN... =D


ada orang tanya...

roti benggali tu camna...

haiseh...

aku taktau explain...

tapi untuk aku kan...

rasanya best betui...

bau dia wangiiii...



ari sabtu aritu...

kami p jb town...

alang2 dah sampai sana...

aku terus singgah kedai pakistan yang juai roti benggali tu...

beli 2 buku roti benggali ngan 1 roti butter, RM4.50 ja...

wangiiii...

roti butter tu kami makan dalam keta time tu gak...

heheh...



ni la rupa roti benggali...

kawan kat opis panggil roti benggala...lagi sorang panggil roti bangla...heheh...



still lam plastic...

lom makan pun...



wangiii...



ari ahad pagi aku potong 1 slice makan ngan teh tarik...



lom sempat aku snap picture...

farhanah dah ngap separuh...

heheh...



aku beli kat kedai pakistan kat jalan dhoby...

kalu hubby aku keja kat sini...

memang nak makan selalu la jawabnya...

sedap...


2 Kata² Orang:

ghimau said... [RePLy]

Salam aku dah tak maintain lagi dah blog lama aku : ghimau.blogspot.com. Skang ni aku dah ada blog baru. Singgah dan komen la kat blog baru aku ni yer : http://gh1mau.wordpress.com

Miss Nadya said... [RePLy]

kalau xde banner...bagi link gambar blog akak ni pon boleh...tapu 100x100 ye kak..:)

tahniah...baby sihat?

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa