Saturday, December 24, 2011

aLHaMDuLiLLaH...SaTu DaH DaPaT...


aku dah sampai umah kezen aku kui 5pm tadi...

alhamdulillah...

tercapai gak niat nak makan kari ikan kering...

mak dia bangun pagi2 wat kari tu...

sedapp...

pastu nenek aku plak goreng koay teow for dinner...

alhamdulillahhhhhh...



sok nak p cari roti benggali plak...

harap2 kedai roti pakistan kat johor town tu buka...

hmmm...

cicah kari ikan kering / cicah teh tarik sedap tau...



ps : ujan2 pekena teh tarik sedap weh...

mood happy...


Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club | Shell Citibank Giveaway


Syarat-syaratnya:

1. Follow blog INI
3. Klik Gallery dan kemudian klik bagde On-the-GO mum
4. Cari Mimi Azirah dan vote...
5. Selesai

Tak perlu buat entry just tinggalkan inform id blog & id fb korang kat comment entry nih okeh!!!!
Korang nak vote guna fb lain pun boleh...Vote la sebanyak yang korang nak...

Hadiah hadiahnya :

Shawl Floral seperti gambar diatas x 3

Eau De Toilette Windscape x 1

Top Up RM 10 (Maxis, Celcom, Digi) x 2
Top Up RM 5 (Maxis, Celcom, Digi) x 6

Hadiah tambahan :

Buku 1 Hari 1 Resipi x 3

Semuanya ada 15 orang pemenang. Hadiah tambahan akan di update dari semasa ke semasa.....

Tarikh Tutup : 31 Disember 2011 03 Januari 2012


Friday, December 23, 2011

KuaT MeMBeBeL!! BuKaN SaLaH aKu 100% Naa...HaiSH...


kuat membebel??

alahai...

boleh plak sorang budak...ehh...budak ka...

kata aku kuat membebel...

especially lepas cakap tepon ngan customer...

lahhh...

aku membebel ngan kawan aku...

kadang2 aku tak puas ati ngan customer...

lagi kuat aku bebel...

janji aku tak marah customer dalam tepon...

tu yang important...

hahah...

mana larat weh duk layan customer yang berlakon taktau nak antaq barang la...

dah bagi quotation pun still tanya harga la...

kalu customer baru takpa la...

ni sebelum aku stat keja sini depa dah jadi customer...

takkan taktau lagi weh...

haish...



tu tak campoq ngan kena marah teruk2 ngan customer...

2 ari lepas kawan aku kena maki hamun ngan customer...

dah la depa tulis alamat salah...pastu macam nak mai cari gaduh kat ofis plak...

terus kami kunci pintu smua...

takut...

dahla time tu kami 3 orang pompuan ja kat ofis...

sebbek customer tu takmai...

susah la keja CS...

orang lain wat salah...kami orang pertama kena bom...

berdesingggg gak kadang2...

aku jenis tak diam...

sapa yang wat salah aku marah depa balik...

depa wat salah kan...

hmmmm...

adil kan??

heheh...


MeNaNG SHaWL NGaN LeVi'S JeaNS... =D


alhamdulillah...

buka FB nampak notification dari Nea Flerida...

dia ucap tahniah sebab menang GA Shawlforyou...



alhamdulillah...



ni wall photos tuk semalam...

rasanya aku menang shawl ni kut...

aku segan nak tanya shawlforyou...

aku dah bagi details dah pun...

tunggu shawl sampai ja...

thanks dear...



yang kedua pulak menang GA dari Levi's...

aku join GA ni kat FB...

hanya 10 orang bertuah dapat hadiah yang depa mintak...



aku salah sorang yang dapat...



thanks merlyn hashim sebab bagitau aku...

aku menang Levi's 501 Straight harga RM269.00...

alhamdulillah...

thanks Levi's...


Thursday, December 22, 2011

First Giveaway by Dya


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...like fanpage...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...




4. tag beberapa orang bloggers...(optional)

cute mum...

bambam...

nana...



5.
komen kat komen box...done...



due date 30.12.2011...


saya tinggal di johor...


Little Attic Art's First Giveaway




WHO CAN JOIN?
Anyone.
Blogger OR Facebooker.
Anywhere you are.

HOW TO JOIN?
All you need to do is...
Firstly, make a post about this giveaway.
(just copy/share this post on your blog or wall & link to this page)

In the comment box under this post, please leave...

Your Name
Your Email
Your Posted Link

PRIZES
Little Attic Art's Product

DEADLINE
28th December 2011

3 Lucky Winners will be picked randomly.
Winners will be announced on 30th December 2011.

Good Luck everyone! ~ SAB :)


End Year Random Giveaway


syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...like kedua2 fanpage...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...




4. komen kat komen box...done...



due date 30.12.2011...


1st GiveAway Little Dream's Life


syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...




4. tag 3 orang bloggers...(optional)

cute mum...

bambam...

nana...



5.
komen kat komen box...done...



due date 01.01.2012...


IfazCollection Giveaway


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...



4. tag sorang bloggers...

bambam...



5.
komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011 11.59pm...


YEAR END GA BY MAMA 2K


syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...




4. tag 3 orang bloggers...

cute mum...

bambam...

nana...



5. like kedua2 pictures...done...

6.
komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011...


TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL


syarat2nya ialah...

1. jadi follower keempat2 blog...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...


4.
komen kat komen box...done...



due date 25.12.2011 11.59pm...


Wednesday, December 21, 2011

RAFHANAH'S YEAR END GIVEAWAY!


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...like fanpage...done...(optional)...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...

Photobucket


4.
komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011...


MyKhalish.com - Year End Giveaway


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...like fanpage...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...



4.
komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011...


baru jadi follower dan like fanpage...selamat berkenalan...yang saya tau, cik memang minat ngan fotografi... =D



Jom Join sempena “PengAKTIFan link baru”


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...



3.
komen kat komen box...done...



due date 21.12.2011...


First GiveAway By Ezatee And Ain


syarat2nya ialah...

1. jadi follower ketiga2 blog...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...



4. komen kat komen box...done...



due date 15.01.2012...


blog ni pasal saya yang dah berkahwin dan mempunyai 3 orang cahayamata...dan mengenai contest / GA skali...



Giveaway From Korea & Sydney


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...





4. komen kat komen box...done...



due date 25.12.2011 2.00pm...


FANTASTICPIECES GIVEAWAY


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...


4. komen kat komen box...done...



due date 25.12.2011...


1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...add dalam bloglist...like fanpage...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...


4. tag 3 orang bloggers...

cute mum...

bambam...

nana...



5.
komen kat komen box...done...



due date 08.01.2012...


Give Away


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...




















4.
komen kat komen box...done...



due date 15.01.2012...


GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...



4. komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011...


Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini

saya tak penah ada koleksi baju polka dot...kalau dapat...boleh buat baju maternity...sure mesti lawa...


Hana Radzi First Give Away


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...


http://2.bp.blogspot.com/-_chLACwr7xI/Ts5TmgN_nAI/AAAAAAAAANc/jruSuXHePJ0/s1600/SAM_0305.jpg

4. tag 3 orang bloggers...

cute mum...

bambam...

nana...




5.
komen kat komen box...done...



due date 22.12.2011...


BIRTHDAY GIVEAWAY!!!!


syarat2nya ialah...

1. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

2. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...



3. tag 3 orang bloggers...

cute mum...

bambam...

nana...




4.
komen kat komen box...done...



due date 31.12.2011...


* Giveaway nie dibuat semperna besday zai 6dec lepas.
*Syarat2:
*Jadi followers blog ZaiKuLiM dan juga
sponsor1:
*Dan hadiahnyer:


sponsor2:
*Dan hadiahnyer:

sponsor3:
Tupperware Promotion With The Lowest Price Ever!!
http://tupperwarefactory.blogspot.com
*Dan hadiahnyer:

sponsor4:
*Dan hadiahnyer:
- go green bag tupperware 1 unit
- handmade 2012 planner 1 unit