Saturday, April 7, 2012

aGeNDa MiNGGu Ni...BaNYaK Woooooo...


agenda minggu ni...

alang2 hubby ada kat umah...

nak p checkup...

nak makan sedap2...heheh...

nak pack beg hospital...

nak kena repair zip bag tu dulu...

baru ja aku beli kat jusco, boleh plak zip rosak...ngeng...

nak beli barang2 baby...

pampers, berus botol, baju skit, sarung tangan / kaki...

nappy rash cream, wet tissues, cotton bud...

baby toiletries lagi...brand pureen wangi ja kan...*dah lama tak bau baby...*

baby bag, beg botol susu...(kalu ada sponsor best la...)...

bakul susu baby...nak hat comel2 punya...yang ada penutup...kemas skit...

nak beli tikaq getah alas katil...huwaa...smua hat impotant2 tak beli lagi...

hmmm...



nak survey katil baby lagi...

kalu ada jenis leh lipat...bagusla...



comeyyyyy...

sapa nak sponsor??

huhuuuuu...



agenda yang paling important skali...

aku nak potong rambut...

tak tahan rambut panjang sangat...

dah setahun lebih kut tak potong...

sakit pala laaaaaaaa...

minggu lepas p kedai gunting...

smua orang duk wat rebonding sampai depa takleh nak potong rambut langsung...

aku pun balik la ngan ati yang hampa...

*drama ja...*

heheh...


1 Kata² Orang:

Nad @ MamaZakwan said... [RePLy]

hamboih, banyaknya agenda!
moga sume agenda dpt dilaksankan dan berjalan lancar...:)

hepi wiken kak!:)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa