Tuesday, October 12, 2010

BuHsAn...

hmm...
dh malas rasanya nak update blog ni...
lagi suka blogwalking...
baca2 crita...
komen2...


aku memang suka membaca...
cerpen...
novel...
novel yang aku baca (online) asek x abes ja...
writer stop sebab nak wat versi cetak...
hmmm...
so...
lani aku blogwalking je la kan...
=P

1 lagi...
aku tgk smua blog ada iklan nuffnang...
apa tu??
blog cm aku ni layakkah nak iklankan nuffnang??

sapa2 leh jawabkan...
sila komen2...

p/s: bosannya blog aku ni...
hish...
tukaq template nak??
*wink wink*

2 Kata² Orang:

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

nuffnang tu kita letak iklan kat page kita
cukop time depa bg cek
ang letak la wei
klik kat page ak
nati dia kuaq
pastu stiap kali kuaq iklan kalu org klik dapat la point
tp dengan syarat jgn klik iklan kat page sendiri!
hehe

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

heheh...
mek...
tlg watkan...
*wink wink*
lob u...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa