Thursday, March 31, 2011

Giveaway by CUPPIES4YOU


STICKY POST SAMPAI 31.03.2011 11.59PM

Giveaway by CUPPIES4YOU


Giveaway prize:
A box of SIX (6) large size Red Velvet Cupcake (RVCC)
for FIVE lucky winners!

So, how to be a winner in this GA? Caranya mudah saja.
  1. Copy & paste (blog ni tak boleh 'right click' - maka anda kena tekan button 'ctrl' dan 'c' serentak untuk copy, kemudian 'ctrl' dan 'v' untuk paste) bermula part *** kat atas ni ke dalam blog anda dan jadikan sebuah sticky post sampai tarikh tutup GA. Bermula 23 Mac 2011 dan akan berakhir pada 31 Mac 2011 tepat jam 11.59 malam. <-- secara tak langsung, GA ni terbuka kepada mereka yang bergelar blogger sajalah
  2. Jangan lupa letak link blog ni http://cuppies4you.blogspot.com
    ke dalam entry anda.
  3. Letakkan link/URL blog post's anda di dalam comment box entry ini sebagai bukti penyertaan.
  4. LIMA (5) lucky winners akan dipilih secara rawak melalui kaedah cabutan bertuah (kami akan guna sama ada random.org ataupun cabutan nama secara manual).
  5. Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 04 April 2011.
  6. Para pemenang perlu collect hadiah pada hari Sabtu 09 April 2011. <-- ni penting kepada mereka yang nak join ya? Kalau rasa tak boleh nak collect atau wakilkan sesiapa untuk collect hadiah, tak payah le masuk HE HE HE. Bagi chance pada mereka yang betul-betul available untuk collect hadiah pada tarikh yang telah ditetapkan.

9 Kata² Orang:

azleen said... [RePLy]

Salam kenal.Saya tag Fazdillah yer. rajin awak join contest.
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

kakchik@ella said... [RePLy]

OMG cik Fadzillah, sungguh gorgeous dan menawan kek itu. Sumpah tergoda u. hihi ..

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@kakchik@ella
=)
kak chik join sama la...
manatau rezeki...
macam dapat beg tu...
best la...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [RePLy]

salam singgah dari mummy weiyda!!♥
keep it up blogging ya dear!!♥
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Myra Jay said... [RePLy]

Gud Luck kak..

Nak kena sellf-collect ke?? Alahai MJ nie dok Penang cmne nak collect..huhuu

ardinihumaira said... [RePLy]

Goodluck kak. kalo menang bestnye :)

cuppies4you said... [RePLy]

terima kasih sbb sudi join GA. semoga jadi one of the lucky winners, good luck :D

YanaMIB said... [RePLy]

gud luck =)

puteraduyong said... [RePLy]

wah...ermm...bagi la kitorang rasa... ;)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa