Tuesday, March 29, 2011

WinTer VacAti0n giVeaWay...


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done...

4.tag 5 orang bloggers...done...

aanie...

bambam...

MJ...

tiefazatie...

lynn azlina...


5. komen kat komen box...done...




due date 15.04.2011...




mule2 pilih satu tempat yang paling2 korang suke based on trip winter break saye nie....

entry yang saya suka ialah HecTiC liFe iN L0nd0n...banyak tempat2 menarik yang boleh dikunjungi...permandangan juga best...tingin jugak nak pakai baju2 musim sejuk ni...ngan jaket tebal...kasut boot...headphone...(yeke headphone)...tak lupa tudung mesti ada...sure cute kan?? =P

*memang cantik...tapi takdak niat nak naik...G.A.Y.A.T...*


and then.. berikan sebab kenape korang suke tempat tu...
*just nak pendapat korang*

walaupun tak pernah jejak kaki kat sana...baca entry schajar ja kita dah boleh imagine macam ada kat sana...huhu...


*serius cantik...*


pilih satu gambar yang paling korang nampak menarik pemandangan nyer dalam entry yang korang pilih...


masa kecik bila sebut London ja mesti ingat 2 benda...London Bridge is falling down…ehhh…London Bridge ngan Double Decker Bus… kan?? memang best...

sungguh masa ni la terasa awat la tak blajaq sungguh2 masa dulu...kan leh further studies obersea...tapi pikiaq2 balik...saya tak leh pisah ngan mak abah...huhu...sungguh tak independant...

1 Kata² Orang:

Schajar McFlurry said... [RePLy]

makaceh j0in....! gudluck yek...

^_^

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa