Saturday, March 24, 2012

NiNTH CHeCKuP @36 WeeKS... =D


aku risau...

risau sebab 2 minggu lepas doktor kata baby songsang...

tak sabaq nak p scan tengok kedudukan baby...



tunggu hubby balik dari melaka...

pas makan then baru p klinik...

takdak orang...

klinik pun dah nak tutup dah...

takpa...

kami regular patient maaa...



result checkup kali ni...

berat naik 2kgs...jadi 60kgs...

urine ok...

bp ok...



result scan...

alhamdulillah...

baby dah pusing ke bawah walaupun belum betul kat kedudukan yang sepatutnya...

senget sket...

heheh...

doktor letak ja scanner kat perut, terus nampak jantina baby ngan jelas...

confirm BOY...

kedudukan uri kat atas...

alhamdulillah...


gara2 kena scan, baby mogok lam perut...

abes keras sampai pagi...

nak makan susah...nak baring susah...takleh tdoq...

sebbek keja hafday arini...



doktor kata tinggal +-sebulan ja...

aku seriau...

ngan hubby selalu outstation...

hmmm...

tapi nasib aku baik...

jiran2 aku memang baik...

depa siap pesan, kalu ada emergency, just inform...

=)

takkan nak tunggu hubby bertolak dari melaka??

kang terbersalin kat umah plak...



ps : masa tdoq hubby pesan, kalu dah ada tanda nak bersalin...

inform pagi2...aiks...kalu tanda kuaq petang camna??

jawapan nak mintak penampaq...

heheh...

doakan hubby aku standby keja kat singapore ja bulan depan...

takmau p melaka lagi...

takut...


3 Kata² Orang:

Nad @ MamaZakwan said... [RePLy]

insya-Allah.......
moga segalanya dipermudahkan kak..
dah konfem boboiboy, nama baby dah ready ke? hehe

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Nad @ MamaZakwannad...aritu scan nampak dia punya kantung tu...heheh...adik akak kata loqlaq tui baby tu...heheh...

nama dah ada 3-4...tapi still nak match2...hmmm...

Neiaa said... [RePLy]

bestnye nak ada baby :)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa