Wednesday, February 9, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...id Fadzillah Kamarudin...

2. lengkapkan ayat 'saya nak menang mrs zach's first giveaway kerana (tak lebih 200 patah perkataan )

3. hebah lam blog...buat entry...copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...

4. komen kat komen box...


due date 20.02.2011...


saya nak menang mrs zach's first giveaway kerana kami memang tak ada family picture...kalau ada pun picture anak2 ja...teringin juga nak ada album memuatkan picture kami anak beranak...dok asek tengok album orang ja...nak edit2 picture saya tak pandai...

family picture yang ada pun masa raya haji haritu...itupun menggunakan perkhidmatan self timer...picture pun senget...janji ada kan?? teringin jugak nak menggunakan perkhidmatan professional photoghrapher amik picture kami...







1 Kata² Orang:

mrs zach said... [RePLy]

ihiks. insyallah...boleh menang. apa kata survey... :D

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa