Saturday, March 5, 2011

BE BaRu DaN ME... =(


selamat pagi sabtu...

dari semalam aku asik nampak si norkiah asik menari2 kat blog aku...

ingatkan nak wat entry...

bila aku check kat nuffnang...

xdak BE baru pun...


pagi tadi buka nuffnang...

alhamdulillah...

dapat BE baru...

Nokia E7 LB...





thanks nuffnang...

kalau boleh biaq si norkiah ni menari lama2 tau...


1 BE dah bertukaq jadi ME...

dah agak dah...

dah seminggu asik amount yang sama ja...

hmmmm...



xpa la...

rezeki banyak tu ja...

hmmm...


lani ada 2 BE ja menari2 kat blog aku...



menari lama2 tau...

8 Kata² Orang:

b a m b a m ' s said... [RePLy]

kita lgsg xde BE kak..hehehe.. dh berbulan xde BE..hampeh betol..huhuhu.. =(

cikpuanhady said... [RePLy]

bestnyer akak..saya skang ni langsung takde be..huhu..tapi takpola, belum rezki..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@b a m b a m ' s
loh CB...
sabaq je la...
akak pun tinggal 1 ja...
tp nuff ganti balik...
=)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@cikpuanhady tul tu CPH...rezeki... =)

Fyqa said... [RePLy]

hihi.tahniah.
ada la jugak tu kan..

:)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Fyqa
heheh...
sebbek nuff ganti balik...
heheh...

aanie said... [RePLy]

wah, tahniah...rezeki blogging kan...

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@aanie
ya aanie...
lepas brapa bulans baru dapat...
tp xpa la kan...
baru bulans...bukan tahuns...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa