Monday, March 7, 2011

CeRiTa HaRi SaBTu...

hmmm...

malas nak menaip...

lepas lunch dah ngantuk...

hish...

x baikkan??


hari sabtu hubby dah plan nak p service keta...

aritu tukaq bateri ja...

x sempat nak service...

henfon aku kena barred...

xleh nak kol or sms dah...

boring tul...

hubby sms kata nak p ngan anak2 n MIL...

xpa la...

nanti balik aku duk sorang2 kat umah...

x bestnyaaaaa...


pastu hubby sms lagi...

kata tunggu aku then p sama2...

aku setuju aja...


kami balik umah sat...

amik nasik ngan bubuq faisal...

nak makan lam keta...


lepas service terus balik umah...

kami dah plan nak p makan dinner kat stulang laut...

last week makan ketam tapi tak puas...

kali ni nak balas dendam...


kami keluaq umah dah lambat...

sampai kat restoran kui 9.40 ~ 9.45pm...

terus order mi hailam, bihun goreng...

chilli crab 2 ekoq...

pastu order mi goreng lak...

memang makan puas2...

aku lagi suka makan sepit ketam...

banyak isi...

badan x brapa suka...

susah nak makan @ m.a.l.a.s. nak kopek...

heheh...


kami balik umah ja dah kui 12.00am...

sambung tengok Law Abiding Citizen lak...

perut kenyang sangat...

xleh nak tdoq...

last2 tertidoq atas sofa...

heheh...


p/s : camera ada tapi tak amik picture pun... =(

4 Kata² Orang:

Myra Jay said... [RePLy]

Memang banyak menu ar akak..
Makan sungguh ye.. Kalau ada pixcas nak gak tengok tp akak plak tak tgkp:)

Dah klik HB gak:)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Myra Jay
MJ...bab amik2 pic ni selalu loopa la...

ghostwriter said... [RePLy]

alaa... nk nengok pix jugaakkk..~ huhuuuu

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@ghostwriter
uiks...
next time la...
memang xdak pic langsung...
kes loopa...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa