Thursday, March 3, 2011

KHaMiS YaNG PeNaT...


memang penat arini...

masuk keja ja dah kena 'marah' ngan customer...

ehhhh...

ntahla...

aku dah penat...

nak cuti boleh??

heheh...


pas satu...

satu masalah timbul...

latest skali ganguan dari mahluk allah yang ntah aku nak cakap apa pun taktau...

geram ja baca status dia kat FB...

bajet muka dia lawa sangat la tu nak mengata aku...

kalau tak ingat...

mai baca entry ni...

memang aku tulis entry tu time aku marah...

sampai lani aku marah tak habis lagi...

baru stat keja 2 ari dah tunjuk perangai lam FB...

terus aku remove dari fren list...

watpa nak baca2 lagi...


hampa decide sendirik la sapa betui sapa salah...

aku tak kisah...

6 Kata² Orang:

fRaMe+LenSeS said... [RePLy]

sabaQ cheQ.. takyah dilayan.. mrah2 nt muka nek kedut.. eeuuu.. tamo2.. nt da tak comei da.. ;)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@fRaMe LenSeS
=)

Nour Akmal said... [RePLy]

dh klik churp2 juga..
esk klik lagi..=)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Nour Akmal
thanks...
dah klik bgtau...
nnt akak klik balik...

zamri rosli said... [RePLy]

huhuh akuew kenal sapa dia... hahah bak dua posen tok toptop molot...

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@zamri rosli xde duaposen...biaq dia tau la...hang tengok FB dia...meroyan kut...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa