Wednesday, October 5, 2011

BiRTHDaY CeLeBRaTioN HuBBy @ PiZZa HuT...


hmmm...

aku still malas nak update...

tapi...

kesian blog...

dah berhari2 tak update...

hmmm...

bajet ada yang nak baca kan??

sob sob...



hubby sampai umah dari melaka ari jumaat dekat2 12.00am...

aku tengah tdo kat hall...

ngantuk tak tahan...

anak2 tengah tengok katun...

tak sempat la nak makan pizza atau checkup ari jumaat tu...

hmmm...



so kami tukaq plan p ari sabtu lepas farhanah balik tuition...

kui 5.15pm baru keluaq umah...

p amik farhanah...

then gerak p pizza hut saleng...

orang tak ramai...

bagus2...

heheh...

choose table tuk 6 orang duduk...

then choose meal...

aku amik meal no. 6...

1 large pizza, 1 regular pizza, 8 garlic bread, 6 chicken soup ngan 1 jug pepsi...

add on smoked drumstick 2 pcs, prawn tempura 2 sets...

kali ni tak order tempura sotong...

aku harap dapat mushroom soup...tapi chicken soup la plak...

ikut ari ka??



tara tunggu makanan sampai...

belikan faisal kfc dinner plate...

so...

bila makanan sampai terus makan...

memula garlic bread...then chicken soup...then prawn tempura...

then pizza...

yang large tu ok la...yang regular tu aku tengok kecikkk sangat...

aku siap tanya waiter tu...

tu regular ka??

nampak cam pizza small ja...

hmmm...



aku ada snap 5 pictures...

tapi ada lam henfon hubby...

lenkali aku snap sendiri ja la guna olympus...

senang nak transfer...

susah tul aku nak bluetooth...

asek2 picture yang sama ja masuk...

then 'hang'...

alahhhhhh...

so...

takdak picture la nooo...



balik dari pizza terus p pasar malam...

beli barang basah...

then balik umah ja terus potong kek...

dekat 11.00pm baru potong kek...



kesian hubby...

potong kek lewat sehari...

apa leh buat...

dah keja outstation lagu ni la...

huh...



oops...

gambaq cheq takdak...

cheq tukang snap picture...

=)



kali ni kek lawa...

faizah siap kata...

awat kek kami tak macam ni pun...

pulak dah...

mana aku tau...

dah kedai tu rajin nak decorate2...

depa wat la lawa2...

hmmm...



kek macam kena kerit tikuih...

salahkan faisal...

tu jari dia tu dok amik makan icing kek...

heheh...


2 Kata² Orang:

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

eeeeee.....
tikuih gerit kek.
=='

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@~SukEMakAn~ lahh...tulah bahana bagi pisau potong kek kat tangan kids...heheh...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa