Tuesday, October 4, 2011

TaKDaK MooD NaK WaT eNTRY... =(


dah 2 ari tak update blog...

hanya baca entry bloggers lain ja...

malasnya nak wat entry...



pagi tadi aku sempat bluetooth 1 picture masa makan kat pizza ari sabtu tu...

nak kena suh hubby email...

aku tak reti nak godek2 samsung hubby...

dah 4 kali attempt bluetooth...

2 pictures ja yang masuk...

dua2 picture yang sama...

haiseh...

takpa la...

aku pun dah lambat nak p keja...

suh hubby email ja...

nanti aku story mory pasal birthday celebration hubby kat pizza ngan umah...



ps : dah siap2 nak balik umah...

lapaq...

macam nak makan tosai lagi...

checkup tak sempat p lagi...

doktor takdak semalam...

tangguh lagi...

=(

1 Kata² Orang:

Redbloodsnow said... [RePLy]

pssttt...try paksakan juak mood utk update entry ea..hehehe

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa