Wednesday, October 12, 2011

DiNNeR aLa BaRaT... =)


dua ari lepas aku ada update status kat FB kata nak makan ala2 mcd family feast kat umah...

kira masak sendiri la...

burger...hotdog...hashbrown...fries...

tapi tak jadi sebab hubby dah beli rendang kat JB town...

baru jaa nak mintak tolong hubby masakkan...

terpaksa cancel plak...

takpa la...



so...

semalam baru aku buat...

aku goreng fries dulu...

bagi budak2 makan...

mayonis tu aku tambah jus limau nipis skit...

aritu makan tempura kat pizza, mayonis dia ada rasa limau skit...

sedappppp...



jom tengok pictures...



burger without burger patty...

aku tengah masak lagi time ni...

huhu...



sedapnyaaaa...



all done...

time to eat...



memang best kalau makan macam ni skali skala...

jimat duit...

=)


3 Kata² Orang:

Jaa said... [RePLy]

hoho...saya pun kadang2 buat jugak tp burger jer..

fieda said... [RePLy]

sedap tu..ada time saya pun masak mcm tu..sekali sekala anak nk mkn..wat sendiri berbaloi la sikit..

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

jaa...hashbrown tu first time beli...sedap gakk...lagi besaq dari mcd punya...

fieda...memang berbaloi...nak masak and makan banyak kali pun takpa... =)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa