Sunday, December 18, 2011

HaPPY 10TH aNNiVeRSaRY To uS...


18.12.2001 kami dinikahkan...

aku 21 tahun hubby 28 tahun...

18.12.2011 dah 10 tahun kami bernikah...

Happy 10th Anniversary Hubby...

Semoga Ikatan Perkahwinan Kita Berkekalan Hingga Ke Syurga...

Amin...



picture wedding kami tak segrand picture wedding orang lani...

tapi masa adik aku kawin aritu...

sempat gak kami photoshoot berdua...

1 picture ni ja yang ok...

lagi 2 blurrrrr...



candid...

heheh...



kami anak beranak...



with MIL...



picture ni yang paling lawa dalam smua2 picture cousin aku snap...

=D



ps : aku tak pandai buat ayat mendayu2...

straight to d point terer la...

hahah...

kali ni anniversary sambut ngan anak2 & MIL...

hubby aku jauh di oversea sana nun...

ujung bulan baru balik malaysia...

syahdu + sebak = nak nanges...

emo betul aku sejak pregnant ni...

hormon tak stabil...

ngeng...


3 Kata² Orang:

Fazil Hamid said... [RePLy]

tahniah...semoga berkekalan keakhir hayat...

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Fazil Hamid thanks...amin...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [RePLy]

Happy 10th Anniversary, Moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..AMIN.

mmg sedey bila en suami jauh dr sisi, sib baik ada anak2 sbg pengubat rindu kan.

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa