Thursday, February 9, 2012

BiLa SKaLi SKaLa aKu RaJiN...HuHu...


semalam...

aku masak sambal udang...

tapi tak lalu makan...

so masa dinner tingin nak makan nasi goreng...

sebbek keja skolah faisal skit...

aku suh dia siapkan cepat2...

sempat aku nak wat nasi goreng...

aku jarang makan dinner...

time2 preggy ni laaaaagi malas nak makan dinner especially nasi...

kalu beli nasi goreng kat kedai...

makan plak...

ngada2 kan...



so...

ni la yang aku buat semalam...

ingat nak wat bihun singapore...

bihun takdak...

haiseh...



ni namanya nasi goreng cincai...

ada ikan bilis, udang, sawi, carrot, kacang panjang, telur...



ingat nak share ngan kids...

tapi depa takmau...

alahai...

aku sorang abeskan sepinggan nasi goreng tu...



ps : arini mungkin p beli barang2 nak masak bihun singapore...

takpun nak beli barang2 nak wat char koay teow...

hmmm...

tengok aku rajin tak malam ni...

smua ni gara2 buku 1 hari 1 resepi yang aku menang aritu...

ari2 ngadap masakan yang sedap2...

terliurrrrr...


1 Kata² Orang:

CIK MAY said... [RePLy]

CM pun suke nasik goreng ni..tapi nasik goreng kg le..i like..klu mak masak lagi sodap..;p

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa