Wednesday, July 13, 2011

UpDaTe HaDiaH PaRT 1...


aku selalu malas nak update pasal hadiah...

dah amik picture...

nak transfer kat thumbdrive tu yang malas tu...

heheh...



ok...

ni hadiah yang aku dah dapat...

kita start dari June 2011...

balik dari penang...

ada 3 parcels sampai...

2 dalam peti surat...

1 lagi kat lantai...

amboi posmen...

surat berdaftar takdak ic ngan sign boleh campak2 kat lantai ka??

sebbek tak rosak...

huh...








hadiah ni dari la beau monde...

aku menang GA La Beau Monde...

klik sini...

hadiah bernilai RM20.00...

memang lawaaaaaaaaa...

cincin tu besaq gedabak...

dapat kat ina...

mesti dia suka...

heheh...


yang ni dari zahidah wahid...

menang contest pre-loved item dari blog orang lidi @ zahidah wahid...

klik sini...



dapat frame mickey n minnie...



sarung pensel manik dari sarawak...

dulu pun ada gak...

kaler kuning ngn itam...

cute...



nanti update lagi...

ada banyak lagi hadiah...

daaaaaa~


4 Kata² Orang:

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

terima kaseh lela.
terima kaseh!
^^
hehe

b a m b a m ' s said... [RePLy]

hadiah dari kita mana kak lelaaa??!!! hehehe

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@~SukEMakAn~ heheh...besaq sungguh cincin tu...berat lak tu...sapa2 cari gado ngan aku...aku baling ja...

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@b a m b a m ' s uiks CB...sabaq...take turn...heheh...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa