Wednesday, December 1, 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST

syarat²nya senang ja...
1. wajib jadi follower...done...

2. guna title yang dibagi...ok...
3.
buat 1 entry pasal contest ni dan linkkan...ok...

4. pilih 1 lagu...buat entry pasal lagu tu...
aku choose lagu 'I Got A Feeling' dari Black Eyed Peas...lagu ni memang mengingatkan kembali masa aku n hubby ber'waltz' dalam air dekat Sunway Lagoon November tahun lepas. aku memang tak reti berenang. hubby hugged me dan kami waltz je dalam air. so, setiap kali dengar lagu tu, kami akan ingat kembali memori di Sunway Lagoon. moga kebahagiaan ini berkekalan hingga akhir hayat...amin...


5. tag 3 orang minimum...
cik sukamakan...
ana d'skodeng...
miza yusof...

6. komen kat komen box...tulis referral = Mommy Pink...
7. due date 13.12.2010...

2 Kata² Orang:

Mommy Pinky said... [RePLy]

TQ join contest Mommy Pinky..gudluck >_< !!

kay said... [RePLy]

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa