Monday, December 6, 2010

My BirThDaY 05.12.2010...

semalam birthday aku yang ke-30...
hmmm...
join the 30's club...
bye 29...

jom tengok apa yang kami buat semalam...

kek blueberry...
baru kuaq dari peti ais...
hmmm...


hubby aku bawak seprais...
cantik paper bag...
aku memang suka kumpul paper bag...


jom ngendap sat...
apa kat dalam tu...

bunga senyum2 lam kat aku...
=)


cutenyaaaa...
lion king tu aku dh sorok lam lemari...
faisal main pusing2 ngn ekoq dia...
nnt putuih sapa susah...
uwaaa...


yang ni selamat aku gantung kat pouch handphone...
cute...
faisal kata 'awat gantung kat sini...kesian kat dia...'
erk...
pulak dah...


jom nyanyi...
happy birthday to me...
happy birthday to me...
happy birthday to lela / amma...
happy birthday to me...

*fyi...aku kat umah cakap tamil...heheh...*

birthday woman...
bukan birthday girl lagik...
sob sob...


family picture...


mak aih...
gelap...


dh tu p makan kat restoran vaanavil jb...


beriani ayam...
sedap kan??
tapi aku order beriani kambing...
xdak...
aku makan nasik putih, ikan tenggiri goreng, kari ikan, sambal udang...
=)



faisal x makan nasik...
umuq dh 4 tahun setengah...
still x makan nasik...
ayam kepsi makan lak...
hmmm...


share ayam ngn kakaks...

lepas ni birthday faizah lak...
bulan Februari...
time tu kita makan kek lagi ekk...

daaaa~

5 Kata² Orang:

Cikbelog said... [RePLy]

hepi belated besday. Semoga bahagia bersama keluarga dunia akhirat :)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Cikbelog
amin...
thanks cik belog...

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

epi besday dear!
boley plak faisal cakap mcm tu kan
nak la tu
hehe~

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@~SukEMakAn~
memang dia nak pun...
xpa...
nnt abah dia belikan tuk depa...

maziah said... [RePLy]

hi sis..hepi belated besday..and salam new year(muharam)..hehehehe

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa