Saturday, January 8, 2011

KeSiaN...

tiga2 anak aku ada appointment dengan dentist arini...

pagi2 dah kecoh berebut bathroom...

appoitment kui 9.30am...


tadi farhanah called...

dia kata doctor dah cabut gigi dia...

2 batang pulak tu...

kesian aku dengar...

kalau tak cabut nanti lagi teruk...

ada pun dia memang ngadu sakit gigi selalu...


faizah dah nanges2...

xmau cabut gigi...

tapi doctor advice suh pakai braces...

tengokla bila next appointment...


faisal pun sama...

nak kena cabut jugak...

kali ni tak cabut lagi...

hmmm...

next appointment la...


sebbek johor cuti ari selasa...

isnin farhanah p skolah sehari...

pastu boleh rehat...

aku takut dia demam ja...

=(

4 Kata² Orang:

kakchik@ella said... [RePLy]

Anak-anak .. lepas cabut gigi nanti kita akan jadi lebih hebat, cantek, menarik dan super gorgeous tau. Jgn nanges kuat sgt ye sayang, nanges sikit2 tak pe. Bkn apa .. takut nnti auntie ella pun nangis sama. Hihi ~ Kata-kata semangat utk anak awak ye.

d_LA said... [RePLy]

siannye..xpe, nt bile besar menyesal kalo x wat treatment awal2..kene upah eskerim kot kat anak akak tu..

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@kakchik@ella
thanks kak chik...

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@d_LA
thanks dla...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa