Wednesday, January 5, 2011

CoKLaT BeRKuLaT???

hubby nak p outstation...

dia p office dulu...

amik segala macam tools...

pastu balik umah...

amik beg2 baru p outstation...


sebelum dia stat perjalanan...

dia singgah mai tengok aku...

heheh...

sempat pulak dia p shopping chocolate ngn kacang...

nak makan lam keta...

=)


dia belikan aku coklaat van houten fruit n nut...

ingat balik nanti nak makan...

aku lagi suka cadbury dari van houten...

time petang2 camni...

makan coklat pun sedap...


baru bukak plastic, gold wrapping tu...

terus aku nampak semacam ja atas surface coklat...

erk!!

xkan kulat...

expired date lambat lagi...

resit pulak ada kat hubby...

hish...

*nampak tak??*

*mai aku zoom sket...*

*expiry date lambat lagi...*

kol hubby bagitau...

dia nak kol supermarket complaint...

i want refund...

hish...


sebbek aku x makan lagi...

sebbek anak2 aku x makan lagi...

kalu x, memang aku kena food poisoning...

4 Kata² Orang:

hans said... [RePLy]

kulat tu okay lagi
nih siap kuar paper ada ulat bagai
itu memang fobia owh sis
hohoho

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@hans
haah???
ish...
jgn takutkan la...
dh la orang suka makan coklat...
huhu...

maziah said... [RePLy]

OMG...
YUcks...
nasib baik see first before eat..
kalo tak!!!!

I pun pernah kena!!!
Soya bean season nasib baik tuang dlm glas before drink... bau busuk...n ade tompok reddish
expire date lm lg..

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@maziah
maz dear...
susu HL pun sll kena...
expiry lama lagi...
balik umah nak minum ja dah masam...
malas nak beli2 lagi...
dah la mahal...
xleh minum lak...
maybe storage kat supermarket ada problem???

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa