Friday, January 7, 2011

TeNSioN...HuH...

hish...

kan dah kata...

keja yang ada pun x siap lagi...

dah suh aku settlekan benda lain...

aku tak cukup masa...




adoi...


nak kena g cakap ngn management...

nanti ada ja yang tak sempat buat...

mesti ada yang x puas hati...

xkan time tu baru nak say...




arghhh...

tension...

pagi2 dah macam pasar borong ja...

smua menempek kat tempat aku...

kalau boleh tolong settlekan sama2 la...

takkan tu pun nak suh aku jugakkk...

huh...




shoot...

4 Kata² Orang:

Ayuni said... [RePLy]

salam, kak yong cr sis....

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Ayuni
ohh...
thanks...
tadi sis dah g tengok blog kak yong tu...

Papa Mifz said... [RePLy]

salam...jgn tension2 yer...nanti makin serabut...
salam kenal dr papa mifz..:)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Papa Mifz
thank you...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa