Friday, January 7, 2011

TeRKeJuT aKu...

semalam masa aku blogwalking...

aku ada nampak sis syamila dah announce winner...

so...

aku terus la masuk tengok...

mana tau rezeki aku ka...

alamak...

x menang...

xpa...

tapi kak yong menang...

aku terus shout kat shoutbox kak yong...

lupa nak buh link...

aisehmen...


arini kak yong ada wat entri pasal menang contest...

aku masuk baca...

manatau kak yong printscreen shoutbox...

kak yong tengah cari aku...

mak...

segannyaaa aku...

klik sini...


kak yong cari saya ka??

saya la Lela_Farouk @ Fadzillah Kamarudin...

lupa nak buh link...

sorry ekk...


thanks ayuni sebab sanggup jadi follower dan remind sis...

thanks...


thanks aanie sebab mesej kak yong...

2 Kata² Orang:

kakyong said... [RePLy]

terima kasih Lela.. camno nama Fadzillah jadi Lela... ;)

kakyong nak kasi hadiah kecik... customize signature.. sebagai tanda terima kasih...

nanti emailkan ke kakyong72@gmail.com

just bgtau nak font apa, kaler apa & kalo nak letak imej, sila antor sekali gambornya ya... ;)

kalo tak sure nak font camane, leh refer kat link ni http://kakyongshoppe.blogspot.com/2010/11/khidmat-membuat-header-watermark.html

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

ohh...
thanks kak yong...

nama samaran kat umah panggil lela...
hubby nama farouk...
saya joinkan...
jadi lela_farouk...

nanti saya emailkan...
nak kena choose dulu...
memang nak wat watermark...
tengah stadi2 dulu..

alhamdulillah dah dapat durian runtuh...
=)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa