Sunday, May 15, 2011

Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims


STICKY POST SAMPAI 15.05.2011

syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...done...

2. LIKE fanpage...done...

3. buat entry sticky post sampai 15.05.2011...gunakan title yang diberi...done...

5. komen kat komen box...done...


due date 15.05.2011...

***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan.
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com

***
sapa penah makan macaron?? saya tak penah makan...tapi penah baca blog bloggers yang penah makan...depa kata sedap...sampai teringin nak makan lagi...dan lagi...dan lagi...

saya hanya mampu tengok ja...heheh...nak beli takut nak rasa...heheh...tapi orang kata...tak kenal maka tak cinta...so...saya join GA ni dengan harapan terpilih untuk merasa kelazatan macaron yang sedap tu...*ececeh...*



6 Kata² Orang:

Myra Jay said... [RePLy]

Gud Luck kak..


Oh ya kak, ada entry penghargaan untuk akak tau :)

http://normj1001.blogspot.com/2011/05/penghargaan-untuk-seorang-blogger.html

Myra Jay said... [RePLy]

Akak, nanti tinggalkan nama, alamat & no tpon dalam ruangan komen entry tu ye :)

Myra xpublish komen tu k :)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Myra Jay uiks...
ok MJ...
thanks dear...

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

macaroon untuk hantaran ok x?
heeee~

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@~SukEMakAn~ bukan mahai ka??

Imaan09 said... [RePLy]

best of luck dear..

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa