Monday, May 30, 2011

CeRiTa HuJuNG MiNGGu...


ari sabtu...

tak dak apa yang special...

hanya p bandar...

pasar malam...

balik...

malam tu tunggu hubby balik dari melaka...

dah seminggu hubby kat sana...

kids2 tunggu sampai terlenaaaaaa...

ZZZZZZZzzzzzzzzzzZZZZZ...

kesian...



ahad...

hubby dah janji nak bawak anak2 main2 kat econsave...

ada playground...

kami lunch kat sana...

then beli barang sket...

then teman kids main2...

dekat 3 jam kami lepak kat sana...



susah payah faisal patah balik masuk lam terowong sebab aku nak snap picture...

heheh...

layan ja perangai mak depa yang gila amik pictures...



farhanah ngan faizah...



posing lagi...




balik ingatkan nak tengok dvd...

tapi masing2 penat...

just layan movie kat HBO/ Max & Star Movies...

malam ada movie 'Letters To Juliet'...



tengok skit ja...

dah ngantuk sangat2...

movie best...

romantik...

nak kena check kat website astro bila ada lagi...



remote astro aku rosak...

dah sebulan lebih aku tekan2 decoder tuk tukaq channel...

kadang2 tu malassssss sangat...

kalau channel cartoon...

tengok cartoon ja la sampai ke malam...

heheh...

hubby kata kat tesco ada lagi remote astro model NK77...

nak kena beli...

kalau ok...

beli 2-3 buat stok...

daaaaaa~

2 Kata² Orang:

Redbloodsnow said... [RePLy]

Zie suker giler tgk heroin letter to juliet tu. lawa lah :D

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@Redbloodsnow tu lah...macam aishwarya rai...tang mata ngan lips...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa