Thursday, May 12, 2011

Anniversary : Apa korang nak contest.....


syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...done...

2. buat entry...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar dan linkkan...done..



4. komen kat komen box...done...



due date 27.05.2011...



tahun ni dah masuk tahun ke-10 perkahwinan saya ngan hubby...cepat betul masa berlalu...

saya cuma harapkan semoga perkahwinan kami berkekalan hingga ke syurga...amin...saya jarang skali minta hadiah tuk anniversary...cukuplah kad atau ucapan...tapi memang rutin tiap2 tahun MIL & kids belanja kami makan...heheh...special day kata mereka...



saya & hubby masa kat Sunway Lagoon...November 2009...



saya, MIL & kids masa kat Melaka...April 2011...

sempena anniversary yang ke-10 tahun ni...hubby belikan saya hadiah yang saya idam2kan sejak kolej lagi...memang saya suka betul dengan benda tu...tak dapat barang lain pun takpa...janji benda ni boleh dapat kat tangan saya...heheh...

nak tau apa dia...

bling bling...



bling bling...



impian jadi kenyataan...macam mimpi ja dapat benda ni...heheh...walaupun anniversary lambat lagi...hadiahnya saya dah dapat...beli kat Habib Jewels sempena Diamond Fest April 2011...

alhamdulillah & thanks hubby...


1 Kata² Orang:

mRs sYa said... [RePLy]

assalam kak...

maaf ye baru berkesempatan untuk blogwalking...anyway saya akan announce winner on 30julai...sebeday hubby...:))

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa