Thursday, May 26, 2011

fya pelangi bikin kecoh !


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...(optional)...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan sidebar (optional) dan linkkan...done...


4. tag 3 - 4 orang bloggers atau lebih...done...

aanie...

bambam...

MJ...

tiefazatie...

lynn azlina...


5. komen kat komen box...done...



due date 26.05.2011...



ohh...kalau nak crita pasal apa yang aku nak...ada banyakkkkk...tapi yang paling important skang ni ialah benda alah ni...



lesen memandu...dah umuq 30 still tak dak lesen memandu...sedih...sedih...bayangkan p keja tumpang kawan...p klinik naik teksi...nak p jalan2 kena tunggu hubby...kalau hubby outstation...kami smua duk kat umah ja la...


yang kedua...asek ternampak benda alah ni jaaaa...ada sorang staff kilang sebelah dah beli satu...asal keluaq kilang ja...nampak keta idaman malaya...ehhhh...idaman kalbu...


jelesnyaaaaaaaaaa...


yang ketiga...teringin sangat nak p tempat ni...



memang teringin sungguh...tengok la next holiday plan macam mana...


yang ke-empat...lani dah buang tebiat...dah minat giler ngan photoshoot ni...dok posing kot tu la...dok posing kot ni laa...lani dok amik pictures ngan camera olympus...tapi ada ati nak snap2 pictures guna...guna apa ekk?? guna yang ni...



huwaaaaa...nak 1 gakkkk...


yang kelima...yang ni dah lama menjadi idaman kalbu...henfon blackberry...brand tak tau sangat...tunggu ja la plan lagi 2-3 tahun...kalau ada rezeki...ada la...henfon yang ada ni still tip top macam tuan dia juga...




teringin aja...tak paksa sapa2 pun turut kata aku...cuma bab lesen tu yang akan jadi kenyataan either tahun ni or tahun depan...insyaallah...



1 Kata² Orang:

sangat setia said... [RePLy]

hehe. sbar2. menarik :)


tengs join. . . :D

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa