Friday, May 6, 2011

Pasal... Aku Noi The Joy of Motherhood Contest


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...


2.
komen kat komen box...done...



due date 15.05.2011...


kami berkahwin seawal usia 21 tahun pada tahun 2001...memang muda...oleh kerana hubby anak tunggal...dan baru kematian ayah tahun 2000, hubby nakkan anak secepat mungkin...alhamdulillah...lepas sebulan saya pregnantkan Nur Farhanah...saya loya2...berat saya turun merudum...

Nur Farhanah lahir pada tarikh yang ditetapkan...memang dugaan masa nak melahirkan...saya masuk hospital pada hari khamis pagi...lahirkan pada hari Jumaat 6.45am...dengan jururawat yang saya rasa 'cukup beradap'...membuatkan saya fobia tuk melahirkan anak di hospital kerajaan...

masa mengandungkan anak ke2 dan ke3...saya takdak alahan lagi...saya suka sangat makan KFC...chocolate cadbury 2 bar besar tu saya makan sorang...tak boleh share walaupun dengan hubby...lokek...heheh...skali timbang...berat naik 4kg...sampaikan doktor ingat saya mengandung twins...

saya lahirkan anak kedua di hospital swasta...layanan agak ok la...terus tertutup hati nak bersalin kat swasta...hahah...anak ke3...bersalin kat hospital kerajaan...tapi alhamdulillah...layanan memang baik...

buat masa skang ni...rasanya kalau Allah bagi rezeki...kami terima dengan rela hati...



percutian di melaka...hubby jadi tukang amik picture...

1 Kata² Orang:

Nurul Aznil said... [RePLy]

Salam,

seronoknya bercuti tepi pantai...
semua nampak ceria gembira :D

thanks for joining...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa