Sunday, September 18, 2011

CeRiTa RaYa aKu...PaRT 3...


sambung lagi noo...

malasnya aku nak menaip...

tapi aku taip gak...

heheh...



kami sampai kat penang lepas tempuh segala jem yang ada kui 8 malam...

aku nak kena singgah mcd dulu...

belikan bubur tuk faisal ngan nenek aku...

nenek aku demam n pitam tiba2 masa kat umah ida petang tu...

sebbek lepas tol juru tu ada mcd...

cousin aku imran taktau jalan nak balik umah mak aku...

so...

depa ikut kami...

cousin aku abdul khan lagi 1 keta terus p kedah...

tengok kakak dia...

ok la...

kami tak larat nak p...

hubby aku dah tak larat nak drive lagi...



sampai umah mak ja...

tengok2 budak2 dua orang tu dah masuk toilet...

depa sampai umah dulu...

ikut keta atuk...

heheh...

faisal lepas mandi ja terus makan...

nenek aku pun sama...

mak aku sibuk perangat lauk pauk...

leh makan malam...



rasanya kami tdoq kui 11.00 lebih...

lepas abdul khan sampai dari kedah...

the next day...

kami takdak plan nak p mana2...

aku biaqkan hubby tdoq...

abdul khan kata dia nak balik kl...

tapi depa nak singgah penang island dulu...

ok la...

p pusing2 penang...

aku dah p dah aritu...

kali ni just nak relax ngan parents aku...

nak makan lunch sama2...

mak masak kari ikan pari...

special request by me...

aku tingin nak makan kari ikan...

heheh...



petang skit lepas makan tengahari...

imran plak bertolak p pusing2 penang island...

okla...

lepas depa balik...

ina bagitau plan nak beli domino's pizza...

dia ada kupon...

aku bagitau la aku ada domino's express kad...





beli 1 pizza...

FREE 1 pizza...

heheh...

ok...

plan ON...

abah sponsor RM50.00...

kami sponsor RM50.00...

ina sponsor brapa aku pun taktau...

hmmm...

beli 2 xtra large pizza...

free 2 xtra large pizza...

total 4 pizza...

yummyyyyyy...

1 kad express tu aku bagi kat ina...

leh guna sampai december 2011...

aku simpan lagi 1 kad...



the next day dah nak p sik, kedah...

tak sabaq nak p umah annuar...

tak sabaq lagi nak mandi ayaq terjun...

plan nak p sedim...

last minit plan bertukaq...

nantikan episod ke-4 plak...


2 Kata² Orang:

~SukEMakAn~ said... [RePLy]

aku sponsor kupon yg ak jadik nak guna
hehe

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@~SukEMakAn~ heheh...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa