Monday, April 25, 2011

Contest Entry Paling Kencang!!!




klik banner tuk join...



okeh...aku nak stat crita ni...baca ja tau...xmau komen2 ka kutuk2 ka...xdak kena mengena ngan orang lain kecuali family aku ja... =)


kami anak beranak memang takut ngan 1 binatang ni...mak aku kalau nampak memang suruh kami hunt sampai dapat...aku kalau ada penyapu atau spray memang berani sket...kalu tak...memang aku lari ikut mak aku la...nak tau apa...ni haa...



tiap2 kali nak menyambut ari raya kami smua akan p shopping kat jalan TAR, kl...memang syok shopping kat sana...murah berbanding ngan kat JB ni...


ada skali ni mak abah dan adik2 aku tak ikut kami shopping...aku p ngan hubby dan anak2 ja...lepas shopping...kami balik umah nenek aku...aku pun sibukla duk tunjuk kat mak aku apa yang aku beli...kain 2 pasang...tudung brapa helai...broach brapa...bla bla bla...


mak aku masa tu tengah cuci kain baju kat depan umah...dia berenti sat layan aku crita...tiba2 mak aku dah jerit2 macam orang histeria dan lari masuk umah...aku tergamam...MySpace...dok terfikir awat mak aku lari macam lipas kudung...skali aku pandang atas...rupa2nya ada 2 ekoq lipas dok terbang sana sini...aku apa lagi...terus lari keluaq umah...MySpace...terlepas kain yang aku beli smua...nasib baik tak basah...
masa tu pakcik aku ngan sepupu pun ada kat depan...depa bantai gelak kat kami...MySpace...memang la...dah lipas tu terbang kat aku...MySpace...aku lari la...dah tu dengan selambanya aku kutip balik kain yang aku beli tu then masuk dalam umah...abah aku ngan hubby aku renyih tak ingat dunia...MySpace


aku masuk dalam umah p cari mak aku...aku p tanya dia awat lari tak bagitau lela...huh...malu woooooo...MySpace...tak tahan aku kena kutuk ngan smua...MySpace...sabaq je la...MySpace...


3 Kata² Orang:

miss ryrinn _ angin said... [RePLy]

thanx join :)

gudluck .

salam ;

b a m b a m ' s said... [RePLy]

nak bubuh lipas lar kat cni! hahahahahha.. :D

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@b a m b a m ' s tidakkkkkkkkkkkk...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa