Friday, April 29, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...


4. tag beberapa orang bloggers...done...

aanie...

bambam...

MJ...

tiefazatie...

lynn azlina...


5. komen kat komen box...done...



due date 15.05.2011...


rasanya tiap2 tahun mak akan beli kek tuk kami adik bradik masa birthday...dah jadi kebiasaan...walaupun takdak hadiah (mak selalu bagi hadiah)...tapi kek tetap ada...heheh...

dah kawin pun mak dan adek bradek tetap send sms...kui 12.00am ja mula la sms masuk...

hubby dan MIL tetap belikan kek masa birthday...lepas potong kek kami akan pegi makan2 kat luar...tak kisah la McD, KFC, pizza...

tahun lepas special sikit sebab dapat hadiah dari hubby...memang tak sangka hubby belikan hadiah...masa tu hubby keja outstation...tapi memang hubby promised nak balik sebelum birthday saya...hubby balik 04.12.2010 kui 11 lebih...terus bagi kat saya 1 paper bag besar...



kat dalam tu ada singa, keychain tiger dan bunga...heheh...



memang terharu sungguh...tak sangka birthday yang ke-30 boleh dapat hadiah macam ni dari hubby...heheh...



1 Kata² Orang:

miss nadya said... [RePLy]

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa