Thursday, April 21, 2011

HaPPy...HapPy...HaPpY... =)


happy sangat2...

walaupun aku kena food poisoning and still mai keja...

tapi aku bukan happy pasal tu...

sakit wei...



aku happy sebab...

aku menang GA ni...

klik sini tuk baca entry aku...

memang berharap sangat dapat menang...

sukanyaaaaaaaaaaaa...

alhamdulillah...



kalau tak salah la...

aku akan menang ni...



tapi tak sure sebab penganjur baik ati nak bagi adiah kat smua yang join...

ada la 5 ~ 6 orang dapat adiah...

aku dah agak liyana lunia akan menang...

entry dia best...

dan dia penah beli handbag hook ngan penganjur...

heheh...



thanks dear...

i'm so happy...

1 Kata² Orang:

Lin Azlina said... [RePLy]

hepinya..tahniah sis

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa