Friday, April 22, 2011

CuTi2 MeLaKa...DaY oNe...MiNi MaLaYSia / aSeaN...


arini aku rajin skit...

nak update crita pasal cuti2 melaka...

ada banyak part tau...

bacalah dengan sabar...

heheh...

aku wat auto publish...



kami plan nak p melaka 08.04.2011 pagi...

tapi ada problem sket...

petang kui 2.00pm baru kami bertolak...

sempat la lunch kat mcD saleng tu...

heheh...

jimat...jimat...



kami reached melaka kui 4.30pm...



terus singgah mini malaysia & asean...



kat entrance...



akak tu kata kalau nak tengok komet...

masuk la...

dewasa RM3.00 ke RM2.00...kanak2 RM1.00...

kami dah lambat...

tak sempat nak masuk pun...



tak masuk pun takpa...

janji ada picture...









kat blakang ni ada jambatan gantung...

takut nak naik...

gayat...

takat posing boleh la...





baru ja nak suh smua posing depan keldai putih ni...

mana tau...

keldai tu jerit2...

lama lak tu...

kami smua dah gabra...

takut dia ngamuk...

terus p tempat lain...

seram...



gebus2 belaka rabbit kat sini...



snap2 pictures dekat umah2 kampung kat malaysia...





umah atas ayaq...



masa sampai kat umah pulau pinang...

aku teringat umah warisan belah abah yang ada kat jalan p ramlee tu...

dan teringat kat arwah nani sungai (kakak abah aku)...

heheh...

nama tu sebab blakang umah tu ada sungai...



cantik kan??



umah melaka...

suka tangga tu...

cantik design dia...



kat depan umah perlis...



kat pintu kuaq...

sempat lagi posing...

heheh...



lepas ni kami plan nak p taman buaya...

to be continued...

heheh...


ps : entry panjang...

enjoyyyy...


2 Kata² Orang:

Dhani Tour Bandung said... [RePLy]

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
WhatsApp : +6282282222896
WhatsApp : +6282214441280
Call : +6282282222896
Call : +6282214441280
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : www.dhanitourbandung.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung... Wassalam dan Terima Kasih...

JOM MELANCONG INDONESIA…
CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

Dhani Tour Bandung said... [RePLy]

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
WhatsApp : +6282282222896
WhatsApp : +6282214441280
Call : +6282282222896
Call : +6282214441280
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : www.dhanitourbandung.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung... Wassalam dan Terima Kasih...

JOM MELANCONG INDONESIA…
CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa