Wednesday, April 27, 2011

PoSTo...PoSTo... =)


lima hadiah dah sampai dengan jayanya...

heheh...

banyak tu...

saja kumpul2...

leh wat 1 entry ja...

heheh...



yang pertama...

ingat tak pasal entry 'komen dan menang t-shirt'...

klik sini...

t-shirt tu dah sampai...

t-shirt dari heartbeat...

thanks simplemama...



sat nak zoooooommm...



picture ni jugak yang aku suka...

bila la nak pakai ni...

heheh...

thanks dear...



yang kedua...

hadiah perfume dari ct arina...

klik sini...



perfume favourite aku tu...



wangiiiii...

thanks dear...



yang ketiga...

hadiah dari oya...

klik sini...



jom tengok apa kat dalam tu...



pensel ngan post it notes...

comel sungguh...

thanks dear...



yang keempat...

hadiah dari anum...

siap sms tanya barang dah sampai lom...

aiseh...

sorry...

terlupa GA yang mana satu...

heheh...

klik sini...



zoom sket...



comel kan bracelet tu...

kaler peach lagi...

thanks dear...



yang kelima...

last...

hadiah dari myhandbag hooks...

klik sini...



berat tau kotak tu...

jom tengok apa kat dalam...



handbag hook...

aku suka...

ada diamond lagi...

heheh...



cantik kan??

thanks a lot dear...



minggu ni lima hadiah sampai...

macam tak menang GA lagi...

mungkin rezeki april banyak ni ja...

apa pun aku tetap bersyukur...

alhamdulillah...

rezeki berblog...


7 Kata² Orang:

b a m b a m ' s said... [RePLy]

jelesnyaaaa!! ekkekeke.. :P

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@b a m b a m ' s
xmo jeles2 CB...ntah2 adiah CB lagi banyak...cuma tak wat entry ja...kan??
heheh...

pr3ttych3rry said... [RePLy]

waahhhhhh bnyk nyer hadiah dia!!!

hope you will enjoy la the handbag hook. jgn simpan je dlm bag.. hehehe... skali pakai.. mesti nak beli lagi. =p

kalau rasa nak beli..jemput2 la ek. jgn segan2! =)

Nana said... [RePLy]

wah banyak nye adiah

Adyshariz said... [RePLy]

tahniah...tahniahh..

marish sha said... [RePLy]

wow banyak nya , handbag hooks pun dah sampai , nanti i nak check juga i punya dah sampai ke belum . congrats darling ,
nanti boleh kongsi tips macam mana nak menang banyak2 macam u , huhu

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

thanks pr3ttych3rry...insyaallah...

thanks nana, adushariz...

marish sha...saya bukan menang selalu...cutemum, mz, nana, adyshariz menang lagi banyak dari saya...heheh...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa