Tuesday, April 19, 2011

Contest lagi


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...

http://4.bp.blogspot.com/-o-3HcnO7IFQ/TaE8xSH87vI/AAAAAAAAB1k/4iXvpwPm1ro/s1600/contest+2.jpg

4.
komen kat komen box...done...



due date 13.05.2011...

baru2 ni kami sekeluarga bercuti di melaka...bukan tempat yang jauh pun...tapi itulah tempat dimana kami sekeluarga lawat baru2 ni...kami spent 3 hari 2 malam di melaka...



hari pertama di melaka...



1st place kami visit ialah taman mini malaysia dan asean...bergambar depan rumah pulau pinang...tingat umah warisan abah kat jalan p ramlee tu... =)



picture masa di stadhuys & christ church, melaka...kemain susah nak snap picture...dah gelap...

hari kedua di melaka...



picture masa di taman buaya ayer keroh melaka...berlatarbelakangkan mini tugu negara, KLCC dan jambatan pulau pinang...memang cantik...



malamnya kami visit Jonker Walk...macam2 ada...



macam dalam painting...salah satu umah yang terdapat di jonker walk...

Hari Ke-3 di melaka...



sempat lagi visit makam hang tuah secara tak sengaja...heheh...



aktiviti yang dah set sejak confirm holiday...mandi laut...kami mandi di Putri Beach...



rasa macam tak puas lawat tempat2 bersejarah di melaka tu...insyaallah...ada kelapangan dan budget...kami akan singgah lagi...


2 Kata² Orang:

Redbloodsnow said... [RePLy]

rajin nah join contest :) zie wish good luck buat awak :)

~Miss Sukasih~ said... [RePLy]

time kasih join contest..gud luck..=)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa