Tuesday, April 26, 2011

PHOTO CONTEST - The Best SUNSET In Your Life


syarat2nya ialah...

1. jadi follower...done...

2. buat entry...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...


4.
tag beberapa orang bloggers...done...

aanie...

bambam...

MJ...


5. komen kat komen box...done...



due date 11.05.2011 12.00am...

baru2 ni kami sekeluarga pergi bercuti di Melaka Bandaraya Bersejarah...memang dah tekad nak pergi mandi tepi laut hari Sabtu...kami bertolak hari Jumaat petang...memandangkan kami dah lambat sampai Melaka, banyak plan terpaksa dibatalkan... =(

boleh dikatakan kami banyak kali tersesat di Melaka...tapi kali ni bernasib baik, kami tersesat sampai ke Marina...so...sempatlah kami nak amik picture sunset...walaupun tak banyak gambar, tetap meninggalkan kenangan...



terus posing cepat2...takut sunset...nanti tak sempat amik picture...



suka sangat picture ni...













antara picture yang berjaya diambil...kami guna handphone sony ericsson c902 dan samsung galaxy...digital camera kehabisan bateri...memang sedih...



2 Kata² Orang:

A FUN DEE said... [RePLy]

terima kasih sebab join.. jadi gambar yang mana nak dipertandingkan? hanya 1 gambar je ye =)

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@A FUN DEE
picture ke-2...
yang ada cahaya matahari tu...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa