Tuesday, April 5, 2011

contest by Orkid Edyliyne


syarat2nya ialah...

1. jadi follower kedua2 blog...done...

2. buat entry...gunakan title yang diberi...done...

3. copy banner...buh kat entry dan linkkan...done...

4. komen kat komen box...done...


due date 30.04.2011...


  • tak suka try makanan baru...kalau pegi kedai makanan...asek makan makanan yang sama ja...
  • suka makan depan tv...pc...atau makan sambil baca paper /novel / magazine...
  • suka pakai baju besaq...saiz XL...
  • pakai tudung macam makcik...dah adjust pun still nampak cam makcik...lani dah tukaq fesyen...pakai tudung instant...
  • suka pakai jeans orang lelaki...dari dulu lagi...
  • tak suka warna pink sebab nampak feminin...heheh...
  • suka jahit baju kurung besaq...last2 nampak cam orang pregnant...hahah...
  • lepas makan nasik mesti cari jajan or makan benda manis2...roti ka...bubur ka...
  • lagi suka makan roti dari nasi...
  • antara ngantuk dan lapaq...lagi suka tidoq dari makan...
  • ari2 minum nescafe pagi petang pun xpa...
  • kalau sakit doktor bagi ubat...selalu ubat dosage yang last tu tak makan...
  • makanan pun sama...mesti yang last2 tu tak abis...
  • kalau tengah makan...orang datang tengok...terus lepas tu tak lalu mkn...kena evil eye...
  • masa muda2 dulu...ececeh...lani pun muda lagi...masa masak...suka makan asam jawa...heheh...
  • suka makan mangga muda ngan garam dan gula...sedap woo...

1 Kata² Orang:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [RePLy]

oh oh...
banyak tu...
hehe... okeylah tu kan...
tapikan akak... macam tak ada je OE punya syarat macam tu... hehehe... main je...

okey akak diterima masuk...
thanks ya for entering my contest.. OE dah masukkan akak dekat sidebar OE...

good luck... (n_n)

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa