Friday, April 15, 2011

DaH 300...YeaY...


alhamdulillah...

masuk arini dah blog aku dah ada 300 follower...

thanks to cik fai...




My Photo

putrajaya, Malaysia
DUNIA IMPIAN . kuat cemburu . cepat tacing .tak suke cari gaduh , tapi ramai cari gaduh dengan fai . Tak kan curang ,okay :)



thanks sebab sudi follow blog ni...


7 Kata² Orang:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [RePLy]

waah..tahniah2..apa pun happy bloggi cik fadzilah =)

cik fai said... [RePLy]

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
malunyeeeeeeeeeeeeeee . thanks juga kat ujang tu sebab dia la fai follow kakak . :)

* maluuuu . huhuhu

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

thanks iqbal...


cik fai...
lorh...
malu la pulak...
papun...
thanks sebab jadi follower ke 300...


mode : happyyyyyyyy...

aanie said... [RePLy]

wah, cepatnya!!!tahniah kak!!

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@aanie
thanks aanie...

AkmaFaizal said... [RePLy]

ha ah..sangat cepat..ni berkat selalu join contest montest la ni..sgtlah rajin Kak Lela kita ni..tahniah3

Fadzillah Kamarudin said... [RePLy]

@AkmaFaizalthanks akma...

LuaHKaN PeRaSaaN aNDa